TILAAMINEN / TUOTTEIDEN OSTO

Tilaukset tehdään ainoastaan verkkokaupan kautta. Tilauksessa ei ole minimitilausrajaa.
Tilaus tulee maksaa etukäteen.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.


MAKSUEHDOT

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivon käyttöehdot
MobilePay Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. MobilePayn maksuehdot

PALAUTUS JA MUUT EHDOT

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vrk:n palautus- ja vaihto-oikeus siitä hetkestä, kun tuote on vastaanotettu.
Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.
Palautuksesta aiheutuneen postikulun maksaa tuotteen tilaaja.

Mikäli vastaanottamasi tuote on viallinen, voit palauttaa sen kuluitta 14 vrk:n sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön.

Mikäli tuote ei saavu ajoissa luvatun toimitusajan sisällä, voi tuotteen palauttaa palautusehtojen mukaisesti.

Mahdollisessa palautus- tai vaihtotilanteessa ota aina ensin yhteyttä sähköpostilla info@bilebandihero.fi saadaksesi ohjeet palautukseen tai vaihtoon.


Bilebändi HERO
VS IDEA
Kangasrouskunkatu 2, 53550 Lappeenranta
info@bilebandihero.fi
Y-tunnus: 1766015-2